[...]
Forside
[...]
Info
[...]
For Besøgende
[...]
Udstillerliste
[...]
For Udstillere
Bestil standplads
[...]
Halplan
[...]
Presse
[...]
Galleri - NYT
[...]
Kontakt os

Nyhedsmail

[...] [Rute66] [...] [Calexpo] [...] [Bilmesse & Brugtmarked Fredericia] [...] [MotorRejser] [...] [VeteranPosten] [...] [Klassisk Bil & Mc] [...]
Overklassebiler i Hillerød på lørdag - Indsat d. 04-04-2010

Alle hallerne i FrederiksborgCentret vil være fyldt til bristepunktet når BilMessen i Hillerød på lørdag den 10. april åbner dørene til forårets store salgsmesse. Der bliver tale om en messe med noget for enhver smag fra mere almindelige køretøjer til datidens millionær- og overklassens køretøjer.

På BilMessen har man mulighed for at købe sin drømmebil eller motorcykel direkte af ejeren. Der er med andre ord lagt op til en salgsmesse hvor interesserede kan møde sælgerne direkte.

I den unikke klasse vil man i FrederiksborgCentret kunne se, og købe, noget af det ypperste indenfor engelsk bilindustri; en Lagonda 3. positions drop head cabriolet fra 1953. En bil der var uhørt for den tid med bl.a. tandstangstyring, dobbelt overliggende knastaksler, alle 4 hjul er uafhængig ophængt, torsions fjedre bag, og De Dion bagtøj. 4 indbygget hydraulik donkrafte og en 6 cylinder 2.6 liter motor fremstillet af W. O. Bentley. En bil som med rette kan siges at være storebror til den ellers legendariske Aston Martin. Bilen på messen er renoveret for omkring 1. million kroner.

Også en ægte Packard fra 1929 vil ligeledes pryde messen – en bil som var en af ”spritbaroners” og filmstjernes foretrukne mærker i USA.

Mærker som Buick, Corvette, MG, Porsche vil blande sig med mere almindelige hverdagsbiler som VW, Fiat, DKW mm. hvoraf hovedparten er fra 50’, 60’ og 70érne. Også et par rigtig flotte Hot rod vil være at finde i hallerne.

Nu er det ikke kun de 4-hjulede der fylder hallerne i Hillerød. Der er vil ligeledes være et bredt udvalg af de 2-hjulede hvad enten det er knallerter eller motorcykler som f.eks. NSU og BSA fra 50’erne samt naturligvis nyere kraftmaskiner med mange hestekræfter..

Ligeledes vil mængder af såvel nye som brugte reservedele, litteratur m.m. som hører til den klassiske bil- og Mc-hobby være til salg, så der skulle være gode muligheder blandt stumpemarkedsstandene, at finde den lille reservedel man måske netop lige står og mangler til sit ældre køretøj.

Arrangørerne af denne klassiske- og veteranmesse fortæller, at interessen for forårets BilMesse har været stor, og de ser frem til at kunne præsentere en lang række salgskøretøjer – både 2- og 4-hjulede for et forhåbentligt stort publikum hvad enten det er som køber eller blot med interesse for disse køretøjer af ældre dato.

I forbindelse med messen arrangerer den lokale amerikanerbilklub U.S.CARJOY et ægte cruise med 40 "efterkrigstids-biler" og 40 "førkrigstid-biler". –Et cruise der lørdag formiddag tager sit udgangspunkt fra BilMessen i Hillerød og videre på en hyggelig tur i det Nordsjællandske!

Dørene til denne årets første BilMesse i Hillerød åbnes lørdag den 10. april fra kl. 9:00 til 17:00.

Powered by VeteranPosten

<<< BilMesse ©2021
Søvejen 1 • 6500 Vojens
Telefon 76 40 00 14 • Fax 76 40 00 86
Mail: info@bilmesse.dk
>>>