[...]
Forside
[...]
Info
[...]
For Besøgende
[...]
Udstillerliste
[...]
For Udstillere
Bestil standplads
[...]
Halplan
[...]
Presse
[...]
Galleri - NYT
[...]
Kontakt os

Nyhedsmail

[...] [Rute66] [...] [Calexpo] [...] [Bilmesse & Brugtmarked Fredericia] [...] [MotorRejser] [...] [VeteranPosten] [...] [Klassisk Bil & Mc] [...]
Messer og udstillinger handler om mødet mellem mennesker

Personerne bag BilMessen og FrederiksborgCentret har indsigt i og erfaring med at skabe rammerne for det perfekte møde som en messe er. Messens primære formål er ikke kun at tiltrække så mange besøgende som muligt, men selvfølgelig gerne de rigtige… Til det formål har vi udviklet en stærk plan for arrangementet der indenfor rammerne af FrederiksborgCentret lader sig realisere.

BilMessen tilrettelægges så bredt som muligt og for alle med interesse for såvel de 2 som 4 hjulede. -En messe hvor køber og sælger møder hinanden direkte.

Ambitionen er klar, vi vil sammen skabe en tilbagevendende forårs- og efterårs-event som er landskendt specielt på Sjælland.

Vi ser et stort potentiale i arrangementet, stedet og emnet som BilMessen omhandler. Erfaringerne viser at der normalt er særdeles god tilstrømning til arrangementer der handler om ældre køretøjer.

Endnu er der dog ikke på Sjælland etableret en egentlig tilbagevendende bilmesse for klassikere og veteraner. Det skaber vi nu. Uden sammenligning i øvrigt ser vi Danmarks største ”Bilmesse & Brugtmarked” i Fredericia som et eksempel på et stærkt forbillede.

BilMessen bakkes op af de to største blade på området Klassisk Bil & Mc samt VeteranPosten.

På BilMessen kan udstilles såvel køretøjer (biler, MC’er, knallerter, specialkøretøjer) som reservedele hertil samt produkter, løsninger, ydelser indenfor hele den klassiske sektor. Det vil dog ikke være muligt at udstille/sælge effekter der kan henføres til kræmmerting.

Sideløbende med udstillingen vil der være en række spændende aktiviteter der alle vil omhandle temaer der hører til og under klassike-, vintage og veteran og vil sætte fokus på messen og hobbyen.

Vi ser frem til at byde Jer velkommen i Hillerød

A.P. Nielsen og Steen Jørgensen

Powered by VeteranPosten

<<< BilMesse ©2021
Søvejen 1 • 6500 Vojens
Telefon 76 40 00 14 • Fax 76 40 00 86
Mail: info@bilmesse.dk
>>>